Kulináris Tour Olaszország

Jelenleg 20 olasz régió, mindegyiknek megvan a maga jellegzetes – és finom – gasztronómiai hagyományokat. Mivel a főzés stílusok hiper-regionális, akkor botlás után nagyon különböző foodie tapasztalatok városok, amelyek mindössze 3 mérföld távolságra. Bizonyos próbál íze a legtöbbet a régióban mindössze 3 (OK, 5) étkezés naponta hangzik ijesztő. Számunkra úgy hangzik, mint egy kalandos kihívás. Húzza fel a helyet, és csatlakozzanak egy kulináris túra Toszkána Szicíliába.

1. Toszkána

Ha becsukod a szemed, és képzeld Toszkána, akkor valószínű, hogy elképzelni gördülő, napsütötte dombok tarkított olajfák, szőlő és az alkalmi parasztház, vagy villa. Ez egy olyan hely, ahol az idő lelassul, és megkóstolhatja rusztikus, földes ételek és borok érvényesül itt. Bár minden, ami igaz, ez a nagy és változatos tartományban mozog hegyek mezőgazdasági terület tengerparti, és magában foglalja a nyüzsgő városok, Firenze, Siena és Pisa.

2. Veneto

Velence a vitathatatlan ragyogó csillag a Veneto régióban. Természetesen Velence lesz sok a tenger gyümölcsei a Velencei-öböl és az Adriai-tenger azon túl; de a kockázati belföldi és megtalálod a hegyek és síkságok, ahol vidékies fennmarad a hagyományos készítmények rizottó, polentával, általában főzés olyan összetevők retek (a levél cikória) és a csirke és borjú májat.

Annak érdekében, hogy élvezze a fantasztikus olasz ételeket, ha azt tervezi, hogy látogasson el Olaszországban, és foglalja le jegyet ma a híres olasz városok, különösen az olcsó jegyeket Róma Bravofly.

3. Puglia

Gyakran nevezik a sarka Olaszország csomagtartó-szerű alak, Puglia otthon egy konyha, amely könnyen jellemzi ravasz házasság között, mint agresszív ízeket bárány, kecske, keserű zöldek, fűszeres paprika és sün finom összetevőket, mint a fava bab, tejes párnák friss burrata sajt és nagylelkű anointments olívaolaj.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.